Calendari d’activitats grupals

FEBRER 2020

Senderisme per la serralada litoral

Tots els dissabtes al matí farem senderisme per la Serralada Litoral. En contactar amb mi per confirmar assistència us informaré del lloc on anem, cada dissabte serà diferent i ens posarem en forma.

Dia:
Dissabtes matí

Hora:
10:00

Lloc:
Serrelada Litoral

Xerrada informativa sobre el BDT

Xerrada i dinàmiques entretingudes sobre el funcionament del BdT. Adreçada a persones interessades en saber què és, com funciona el Banc del Temps, com fer-se soci…i als nous socis que s’acaben d’incorporar i no hi han assistit abans. No es treuen hores. Si coneixeu algú interessat us convidem a portar-lo.

Dia:
Dijous 6 de febrer

Hora:
18:30

Lloc:
Fundació Hospital

Taller de Dibuix

Cada dijous a la tarda farem un taller de dibuix. Dibuixarem i ens ho passarem bé. Apunteu-vos, serà divertit. En confirma l’assistència informaré del material que cal portar

Dia:
Dijous tarda

Hora:
17:00 a 19:00

Lloc:
Fundació Hospital

Meditar i compartir

Trobades setmanals de meditació guiada activa, amb música, sense estímuls externs. A l’interior i també a l’exterior, platja, etc., i compartir la vivència o d’altres temes que ens semblin importants per al nostre creixement personal.

Dia:
Divendres tarda

Hora:
17:00

Lloc:
Fundació Hospital

Espai "RESPIR"

Cada dimecres una activitat diferent: caminades, tallers debats…

Dia:
Dimecres matí

Hora:
10:00 a 12:00

Lloc:
Fundació Hospital

Classes Informàtica

Taller d’informàtica bàsica per tal d’aprendre coses noves, bàsiques i no tan bàsiques. Si esteu interessats o coneixeu d’altres socis interessats, truqueu-me per tal de calcular les places!

Dia:
Dimarts  tarda

Hora:
19:30 a 20:30

Lloc:
Espai Gatassa.
C/ Josep Montserrat Quadrada, 1
Mataró